My Cart Cistella

Avis Legal

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament de desenvolupament aprovat per RD 1720/2007 del 21 de desembre, les dades proporcionades per l'usuari seran incorporades a un fitxer de caràcter personal d’ELVIC com a distribuïdora autoritzada dels cabrestants Novawinch per a Espanya, França, Portugal i Andorra i seran conservades en el marc d'una relació comercial, podent l'usuari exercir els drets d'accés, modificació o cancel·lació d’aquestes tot dirigint-se a ELVIC, S.A. en el Carrer de la Indústria, 44 - Polígon Industrial Nord-est, 08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona). La visita d'aquest lloc web no suposa l'obligació per part de l'usuari de facilitar cap informació de caràcter personal.

 

DADES FISCALS

ELVIC, S.A., amb NIF: A-58018516 i domicili fiscal al Carrer de la Indústria, 44 - Polígon Industrial Nord-est, 08740 de Sant Andreu de la Barca (Barcelona), és propietària del lloc web: https://www.novawinch.cat.

 

COPYRIGHT I LIMITACIONS D'ÚS

El copyright i d’altres drets de propietat intel·lectual i/o industrial sobre els Productes així com ara el Contingut d'aquest web, són propietat d’ELVIC i/o de les seves representades. Queda prohibit l'ús de qualsevol contingut, bé sigui material escrit o imatges, que incompleixi els drets de propietat intel·lectual d’ELVIC o de les seves representades, de manera que no es permet copiar, descarregar o carregar ni reproduir de cap altra manera el Contingut del lloc web sense autorització prèvia. Tots els drets no atorgats específicament queden reservats a ELVIC. L'usuari es compromet a fer un ús respectuós del lloc web i a no causar perjudici o danys de cap mena, així com a no fer servir el lloc web com a vincle sense el consentiment escrit d’ELVIC.

 

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

ELVIC no garanteix l'exactitud de les imatges o del Contingut en general, reservant-se el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, el contingut del lloc web. ELVIC no es responsabilitza del possible ús indegut de la pàgina web o del seu contingut, així com d'enllaços a https://www.novawinch.cat des d'altres llocs no gestionats per ELVIC.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE

Els Termes i Condicions o qualsevol disputa relacionada amb la compra estan subjectes a la legislació espanyola. L'aplicació de la Convenció de Nacions Unides sobre Contractes per a les Vendes Internacionals de Mercaderies en els presents Termes i Condicions, queda exclosa. Totes les disputes que sorgeixin dels presents Termes i Condicions es resoldran en els tribunals de Barcelona ciutat.

 

INDEPENDÈNCIA DE LES CLÀUSULES

Si qualsevol disposició dels presents Termes i Condicions es considera nul·la, invàlida, no executable o il·legal, la resta de disposicions continuarà en vigor i amb plens efectes. Amb aquest consentiment es considera que l'usuari i ELVIC han acordat els nous termes i condicions en substitució d'aquestes disposicions.

 

TRADUCCIONS

La versió castellana dels presents termes i condicions serà la versió que prevaldrà per a la seva compra.

 

CONTACTE

Si té alguna pregunta, suggeriment o queixa sobre la seva comanda, la seva compra, els presents Termes i Condicions o desitja posar-se en contacte amb ELVIC per a qualsevol motiu, pot fer-ho mitjançant correu electrònic a elvic@elvic.es, visitant el lloc web https://www.novawinch.cat, o trucant al telèfon d'atenció al client (+34) 936.828.320.