My Cart Cistella

Política de galetes

ELVIC, S.A. (d’ara en endavant “ELVIC”), amb NIF: A-58.018.516, amb domicili social al Carrer de la Indústria, 44 - Pol. Ind. Nord-est, 08740 St. Andreu de la Barca (Barcelona), utilitza en la pàgina web http://www.novawinch.es (d’ara en endavant, el “Lloc Web” o “Portal”) una tecnologia anomenada “galetes”.

La present política de galetes té com a finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen en el nostre Lloc Web.

En la vostra primera visita a la nostra web se us informa de l’existència de galetes i de la present política de galetes. En properes visites podeu consultar la nostra política en qualsevol moment en la part inferior de la web (“Política de Galetes”). Tan sols amb la navegació esteu autoritzant la instal·lació de les galetes de les que us informem en la present política de galetes (llevat que hagueu modificat la configuració del vostre navegador per tal de rebutjar-les).

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un/a usuari/a o d’un equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en que utilitzeu el vostre equip, poden ser utilitzades per a reconèixer l’usuari/a.

Les galetes que ELVIC utilitza en el Lloc Web són les següents:

* Galetes analítiques de tercers: En el vostre Lloc Web també utilitzem el sistema de mesurament d’audiència Google Analytics, una eina d’anàlisi web de Google Inc que ens permet conèixer com interactuen els/les usuaris/es del nostre Lloc Web. Tanmateix, habilita galetes en el domini del lloc en el què es troba l’usuari/a i utilitza un conjunt de galetes la finalitat de les quals és recopilar informació de forma anònima i elaborar informes de tendències del Lloc Web sense identificar a usuaris/es individuals. Google Analytics no proporciona a ELVIC informació sobre l’adreça IP real de l’usuari/a: tan sols facilita informació estadística consistent en visites (visitants únics, número de pàgines visitades, pàgina/vista, durada mitjana de la visita, % de rebot, % de visites noves, visitants nous/es i recurrents, freqüència i visites recents, interaccions, pàgines visitades), dades demogràfiques (idioma, país/territori, ciutat), sistema (navegador, sistema operatiu, proveïdor d’accés a Internet, categoria del dispositiu), font/mitjà. En concret són utilitzades les següents galetes:

o __utma: És una de las galetes principals establertes pel servei de Google Analytics que permet als/les propietaris/es de llocs web rastrejar el comportament del/de la visitant i mesurar el rendiment del Lloc Web. Aquesta galeta té una duració de 2 anys per defecte i distingeix entre els/les usuaris/es i sessions. S’utilitza per a calcular les estadístiques de noves visites i visites recurrents. La galeta s’actualitza cada cop que les dades s’envien a Google Analytics. La vida útil de la galeta pot ser personalitzada pel propietari del lloc web.

o __utmc: Aquesta galeta permet rastrejar el comportament del/la visitant i mesurar el rendiment del Lloc. No s’utilitza en la major part de las pàgines web, però s’estableix per a permetre la interoperabilitat amb la versió anterior del codi de Google Analytics, conegut com Urchin.

o __utmt: Aquesta galeta l’estableix Google Analytics i la seva finalitat és minimitzar la tassa de sol·licitud del servei, limitant la recollida de dades en els llocs d’alt tràfic.

o __utmz: És una galeta que forma part del servei de Google Analytics que permet als/les propietaris/es de llocs web realitzar un seguiment del comportament dels/les visitants així com del rendiment del lloc. Aquesta galeta identifica la font de tràfic al lloc, raó per la que Google Analytics pot proporcionar informació als/les propietaris/es de lloc d’on provenen els/les visitants de la web.

Aquestes galetes no són necessàries per a la navegació en el Lloc Web, de manera que únicament s’instal·larà si l’usuari/a dona el seu consentiment.

Afegim tot seguit l’enllaç al lloc web de Google on pot consultar informació addicional sobre la descripció del tipus de galetes que utilitza Google Analitycs i el període d’expiració:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es

L’usuari/a podrà configurar, lliurement i en qualsevol moment, els seus paràmetres de privacitat, en relació a la instal·lació de galetes, mitjançant el seu navegador. Aquests procediments estan sotmesos a actualització o modificació per part dels/les desenvolupadors dels navegadors, pel lo que no podem garantir que s’ajustin completament a la darrera versió disponible en cada moment.

Per a més informació sobre configuració de galetes d’Internet Explorer premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes de Firefox premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes de Chrome premi aquí.

Per a més informació sobre configuració de galetes de Safari premi aquí.

Si l’usuari/a decideix desactivar totes les galetes, la qualitat i velocitat del servei podria disminuir i, fins i tot, perdre l’accés a alguns dels serveis o seccions oferts en el Portal.

Pot trobar més informació sobre galetes a: www.allaboutcookies.org o www.youronlinechoices.eu.

Si té cap dubte sobre aquesta política de galetes, contacti amb ELVIC mitjançant l’enllaç elvic@elvic.es o en el (+34) 936.828.320.